Äntligeeeen!


packar..

vaknade runt 9 imorse, gick upp & åt lite frulle och satt lite vid datorn och chilla en stund, gjorde en liten packlista tills imorn och gjorde klart den för en stund sen så nu har jag nyss duschat och ska snart iväg t ica och köpa schampoo och balsam och lite sånt, om det bara slutade regna nån gång. lite efter 1 ska jag t fille och när jag kommer hem har jag ingen aning om. vet inte hur det blir med bloggandet under tiden jag är borta men ska försöka mobilblogga så mycket jag kan och orkar. puss
 
är så lycklig med dig mitt hjärta.

ny bil&husvagn

vaknade runt 9 och då var det bara att hoppa direkt in i duschen och fixa lite sen vid 11 drog vi t kristinehamn igen. hämta husvagnen och fixa lite, var hemma igen kl halv 3 och då kom virre hit och eftersom vädret var på topp så solade vi typ hela tiden, vart även några dopp i poolen. nån timme senare tog vi mopparna t farmor&farfar där vi var ett jävla tag och som vanligt bjöd de på massa gott och onyttigt.. haha drog hem vid 6 typ och åt. har nyss duschat och nu snackar jag skype med min efterlänktade fille som varit i götet 4 dagar men imorn träffas vi och på onsdag åker vi t västkusten tsm i två veckor, är så himla taggad! hoppas ni har det bra.
 
 
 
 
 
 
 

i'm back!

hej på er, har haft ett litet break som ni kanske märkt men nu är jag back on track. det har hänt massor under tiden jag inte bloggat. varit massa med fille och umgåtts med fina vänner, badat en hel del, solat som bara det och blivit riktigt brun, fått min lön och shoppat för hälften haha, ätit massa god mat och mycket godis hehe(a gymmat varje dag! pfft just kidding:') nemen back to reality köpt ny bil och husvagn haha känns som vi blivit rika under några dagar bara haha och massa mer. så hela dagen idag har jag varit i kristinehamn och kollat husvagnar, hitta en jätteliten skitsöt husvagn som är perfekt för oss nu när viktor inte åker med. fick dock inte med den hem idag men hämtar den imorn. skriver imorn, promise!
 
 
 
 
conversen t höger är marinblåa inte svarta!
 
 
 
 

hehe

janiii, har hunnit med massa saker under tiden jag inte bloggat, firat midsommar i harge med underbara människor, badat huuur mycket som helst, umgåtts med mina fina vänner, ätit riktigt god mat, haft riktigt mysiga dagar med min älskade pojkvän, förstört min ajfåån totalt så har inga nya fina bilder att bjuda på.. och nu dom senaste 2 veckorna jobbar en hel del.. länktar otroligt mycket tills jag får sommarlov på riktigt! 
-
inför sommarn har jag inga speciella planer faktiskt, det enda jag vet är att jag ska t västkusten med fille och eventuellt med min familj också. och sen åka t liseberg också, det är det enda jag vet ska göras, sen blir resten av alla dagar som dom blir helt enkelt. sitter och snackar skype med fille nu så ska nog vara lite social mot han, vi hörs när vi hörs, vågar inte lova nåt. puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0