Valborg!

Känner på mig att min Valborg kommer bli perfekt! Efter massa krångel hit och dit med vem jag skulle gå med oså så bestämde jag att va med Nelly och Soppe i vretstorp med massa annat folk, toppen kommer det bli! Men dit åker jag ikv, nu ska jag måla lite möbler i mitt rum, för ni som inte vet det så gör jag om det och vi har precis blivit klar med tapeten och jag är asnöjd! sen fyller även käraste farmor år så dit ska vi också, så det är en hel del att göra, så dags att sätta fart kanske... Ha en bra Valborg:*

 


Superduper bra dag!

Har varit på marieberg med Agnes hela dagen idag, har haft så sjukt kul! Herregud vad jag har skrattat, har seriöst träningsvärk i revbenen eller nåt och är fortfarande mätt efter salladen vi åt hahaha! Jag köpte en navelpiercing, två tröjor och ett par solbrillor:) vart inte så mkt idag eftersom jag ba fick 500:- men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag shoppa för 2000:- förra månaden plus att jag ska klippa och slinga håret på torsdag förhoppningsvis:) och sen såklart när man ska shoppa är det underbart väder som vi tyvärr inte fick se så mkt av men hade en toppendag iaf!:)

Älskar dig vännen du betyder såhäääär mycket!<3


Cp dag-.-

Dagen har varit sämst! Lång och tråkig som alla onsdagar. Har värsta pms'en och är så sjuuukt sur på allt och alla usch... Sånna här dagar är inte roliga alltså! Nä nu ska jag lägga mig i ett bad eller nåt! Hare:)


Fml!!!!!'

Seriöst jag är fan stammis på akuten nu!-.-


Underbar helg!

Helgen har varit suuuuperduuuuper bra! Vi kom 1:a i vår grupp och kom till semi där fick vi möta dom vi förlorade mot i gruppen, dom vann vi mot med 2-1 och lite stolt är jag faktiskt för det var jag som gjorde båda målen!(a) haha aja vi kom iallafall till final och skulle möta Linköping och det var en jävla brud som gjorde hela laget! Hon gjorde två mål och alla andra ba stog där, och tyvärr fick vi inte in nåt mål men vi hade spelet och hade lugnt mest chanser! Men en 2:a plats kan man inte vara missnöjd med! Vi har haft kanonkul eller iallafall jag! Det måste vi göra om!
Loveu guys<3

Kan tyvärr inte ladda upp fler bilder:/

 


Cloetta center<3

Halva laget sitter i skolan och spelar kort och halva drog t Cloetta center och köpte choklad, Mmmh vad gott hehe:$ första matchen spelades igår mot tuba då vann vi med 3-2 sen spelade vi förut mot solfjäder staden och vinst igen med 4-2! Så nu äre ba att vinna en till så är vi säkra till slutspelet imorn! Vinner vi cupen så har vi tagit 5 guld iår, det vore såååå nice! Haha... Nä nu ska vi luncha!


School-time


Bästiiiis<3

Sorry för den dåliga uppdateringen! Men som sagt är jag hos Anna, och har inte haft tid att blogga tyvärr men ska bättra mig promise! Idag har vi inte gjort ett skit, just nu sover Anna och jag är också skittrött men orka sova.... Funderar på om jag ska ta en runda på fyrhjulingen men vet inte om jag ens orkar gasa.. Haha:) nä nu ska jag väcka Anna och hitta på nåt funny.


Seeya Hallsberg, helloooo vara!:D


RSS 2.0